Ochrana osobních údajů

Správcem osobních údajů a zároveň provozovatelem webu  www.karavanokna.cz  je obchodní firma: obchodní firma: Petr Vavřín (dále jen „Správce“), IČ: 65683137, sídlo: Rybník 25, 560 02. Firma zapsána u Městského úřadu Česká Třebová– pod č.j. 232/00646.

Správce se zavazuje, že zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem číslo 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a dalších právních předpisů zejména NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679.

Návštěvník webu www.karavanokna.cz (dále jen „Návštěvník“) použitím kontaktního formuláře na webu www.karavanokna.cz dobrovolně poskytuje své osobní údaje na dobu 5 let a dává svůj souhlas se zpracováním osobních údajů pro daný účel.

E-maily s informacemi poskytovaných službách správce zasílá svým klientům na základě oprávněného zájmu.

Správce zpracovává následující osobní údaje

  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • telefonní číslo
  • poštovní adresu
  • případně další údaje v závislosti na poskytnuté službě

Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

Osobní údaje jsou uloženy, zpracovávány a zabezpečeny na serverech poskytovatele webhostingových služeb a na serverech pro ukládání dat v datových centrech v rámci Evropské unie nebo v zemích, které splňují legislativní požadavky.

K osobním údajům má přístup Správce. Dále k osobním údajům mají přístup zpracovatelé (poskytovatel webhostingu, poskytovatelé serverů pro ukládání dat a zabezpečení.

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte.
Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.Cookies

Z URL adresy webové stránky lze načíst určité informace a tyto lze ve formě cookies (malé textové soubory) uložit do paměti webového prohlížeče návštěvníka. Pro zvýšení uživatelského komfortu, jsou na tomto webu využívána cookies. Cookies je dnes používáno na většině internetových prezentací a též většina webových prohlížečů automaticky cookies akceptuje. Každý návštěvník může používání cookies zakázat a to přímo v nastavení používaného webového prohlížeče. Vypnutí cookies se může negativně promítnout na běhu tohoto webu omezenou funkčností. Pro správný chod tohoto webu doporučujeme zanechat cookies aktivní. Tento web dále využívá cookies třetích stran:

  • služba Google Analytics – umožňuje provádět analýzu způsobu užívání této webové prezentace a zasílá takto získané informace (včetně IP adres) společnosti Google.
    • Používáme soubory cookie Google Analytics
      _ga s expirací 24 měsíců
      _gat_gtag_UA-189137429-1 s expirací 1 minuta
      _gid  s expirací 24 hodin
    • Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

reCAPTCHA v3

Za účelem ochrany proti SPAMU je na tomto webu implementována služba reCAPTCHA v3. Použití reCAPTCHA v3 podléhá zásadám ochrany osobních údajů společnosti Google a podmínkám používání . ReCAPTCHA může být používán pouze pro boj proti spamu a zneužívání na tomto webu. ReCAPTCHA nesmí být a také není používán pro jiné účely, jako je určení bonity, způsobilosti k zaměstnání, finanční situace nebo pojistitelnosti uživatele.

reCAPTCHA shromažďuje informace o hardwaru a softwaru, jako jsou data zařízení a aplikací, a tato data odesílá společnosti Google k analýze. Informace shromážděné v souvislosti s používáním služby budou použity pro zlepšení reCAPTCHA a pro účely obecné bezpečnosti. Služba Google nebude použita pro personalizovanou reklamu.
Odesláním kontaktního formuláře projevujete svůj souhlas s podmínkami služby ReCAPTCHA

Osobní údaje nejsou předávány žádným jiným třetím stranám.

Pokud je návštěvník v době návštěvy tohoto webu přihlášen ke svému účtu u některého z výše uvedených poskytovatelů služeb sociálních sítí, dojde k propojení informací o uskutečněné návštěvě s návštěvníkovým účtem na příslušné sociální síti.
Návštěvník může zamezit propojení informací o svých aktivitách na tomto webu se svým účtem u poskytovatele služeb sociální sítě v případě, že se před návštěvou tohoto webu odhlásí ze svého uživatelského účtu na sociální síti. Bližší informace o shromažďovaných informací jsou uvedeny na stránkách jednotlivých poskytovatelů služeb sociálních sítí.

Další možností jak zamezit propojení informací o svých aktivitách na tomto webu se svým účtem u poskytovatele služeb sociální sítě je zakázat používání cookie ve svém prohlížeči.

Návštěvník, který poskytl své osobní informace má právo:

  • požadovat omezení zpracování osobních údajů
  • kdykoliv svůj souhlas odvolat
  • upravit, doplnit své osobní údaje
  • vznést námitku v opodstatněných případech proti zpracování svých osobních údajů
  • podat stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
  • požadovat přenesení svých osobních údajů
  • na přístup ke svým osobním údajům prostřednictvím emailového dotazu
  • v určitých případech právo na upozornění o porušení zabezpečení osobních údajů
  • „být zapomenut“, tzn. právo na výmaz osobních údajů, pokud nám jejich zpracování nenařizuje jiný právní předpis nebo jiná zákonná povinnost
  • dotázat se, jaké osobní údaje o Vás zpracovávám. Toto právo můžete využít zdarma 3 krát ročně. Každý další dotaz bude zpoplatněn částkou 300 Kč za každou jednu žádost.

Návštěvník může veškeré žádosti, kdykoliv písemně zaslat na adresu caravanservis@seznam.cz.

Odkazy na jiné stránky
Tento web obsahuje odkazy i na jiné internetové stránky, které nejsou součástí tohoto webu. Správce  je zodpovědný pouze za stránky umístěné na doméně karavanokna.cz.

Kontaktní údaje provozovatele:
obchodní firma: Petr Vavřín
IČ: 65683137
adresa pro doručování: Petr Vavřín, Rybník 25, 560 02
adresa elektronické pošty: caravanservis@seznam.cz